Stavangeradvokaten.no - vi hjelper deg!


Stavangeradvokaten.no er en merkevare fra Osloadvokatene. Våre kontorer ligger sentralt i Oslo. Østlandet er hovednedslagsfelt, men vi er i praksis landsdekkende. Vi tar saker i hele landet og hvert år har vi flere saker i Stavanger. Vi hjelper alle som har et juridisk problem, uansett hvor de befinner seg i Norge. Problemet kan være enkelt å løse for en advokat, men er ikke nødvendigvis det for deg.

Når vi tar saken din er det deg vi jobber for. Vi forholder oss derfor subjektive og jobber for å styrke saken din og gjøre den så god som mulig.

Vi kommuniserer hovedsaklig over telefon, epost eller skype. Dette effektiviserer kommunikasjon med oss og gjør den rimelig. På denne måten kan du spare tid og penger. I tilfellene slik kommunikasjon mot formodning ikke skulle være tilstrekkelig setter vi oss på flyet til Stavanger!

Kontakt Stavangeradvokaten.no, så vil vi undersøke og vurdere om din sak er verdt å bruke en advokat i Oslo på. Ønsker du en advokat uten lokal tilknytning kan vi se på saken din.

Uforpliktende henvendelse

Vi tar ikke betalt før vi har inngått noen klientavtale eller sendt en oppdragsavtale pr epost. Det er derfor helt ufarlig å ta kontakt med oss for å få en vurdering av om du har en sak eller trenger advokatbistand. Når vi inngår en avtale med deg, vil du få tydelig informasjon om priser og hva som er sannsynlig omfang av saken.

I vårt første møte starter vi med å danne oss et bilde av saken. Vi tar en prejudisiell vurdering av kravene dine. Når vi har fått et inntrykk av saken din legger vi planen for videre arbeid. Deretter undersøker vi om du har mulighet til å få dekket advokatbistand gjennom fri rettshjelp eller rettshjelpdekning via forsikringer.

Pris for rettssak

Mange får dekket advokatutgifter gjennom en eller flere forsikringer. I slike tilfeller vil forsikringsselskapene vanligvis dekke inntil kr 100.000 til. Normalt vil det være en egenandel på 20%.

En rettssak koster normalt mellom 75 000,- og 150 000,- per advokat som er på saken for deg. Det er som regel svært viktige ting som står på spill i en rettssak, så sammenlignet med for eksempel restaurering av bad eller et bilkjøp, så er ikke bruk av en advokat dyrt. Det kan fort bli langt dyrere å ikke bruke advokat. 

På den annen side er det klart at en rettssak koster mye penger og vi kan hjelpe med finansiering.

Avtale om finansiering

DnB gir deg mulighet for å få en kreditt til advokatbistand mot et engangsgebyr, og en 9 måneder lang rentefri periode. Deretter kan du velge å tilbakebetale beløpet eller lage en avtale om lengre kreditt.

Kontakt oss:
Telefon: 22 82 84 40 eller post@advokat.no

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.